Μουσική

Translations:

Είτε η μουσική σας βρίσκεται σε μουσικά CD είτε σε μορφή MP3 στον υπολογιστή σας, με το Xparity Digital Entertainment αποκτά ζωή και μεταφέρεται στο επίκεντρο της ψηφιακής σας διασκέδασης αναβαθμίζοντας την εμπειρία σας μέσω της τηλεόρασής σας.

Οργανώστε τη μουσική σας συλλογή εύκολα και προβάλετέ τη σαν ένα “πίνακα μουσικής” στην τηλεόρασή σας με τα εξώφυλλα των δίσκων σας να γεμίζουν την οθόνη. Χρησιμοποιώντας το τηλεκοντρόλ σας επιλέγετε τα τραγούδια της αρεσκείας σας, πατάτε το Play και απολαμβάνετε τη αγαπημένη σας μουσική.

Μεταφέρετε τα μουσικά σας CD στον Home Server με το πάτημα μερικών κουμπιών στο τηλεκοντρόλ σας, προσθέστε αυτόματα τα εξώφυλλα των άλμπουμ, κατηγοριοποιήστε τη μουσική σας ανά είδος, έτος, καλλιτέχνη, συνθέτη και φτιάξτε playlists με τα αγαπημένα σας κομμάτια για εύκολη πρόσβαση στα κατάλληλα ακούσματα ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Αποκτήστε πρόσβαση στη μουσική σας συλλογή από όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας και ενεργοποιήστε την υπηρεσία Xparity FollowMe Music ώστε η μουσική να σας ακολουθεί όπου πηγαίνετε. Μεταφέρετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας τραγούδια στο ΜΡ3όφωνό σας (iPod, Zune κλπ) ή φτιάξτε με το πάτημα μερικών κουμπιών στο τηλεκοντρόλ σας CD για το αυτοκίνητο.