Συστήματα Εικόνας

Translations:

Η επιλογή συστημάτων εικόνας είναι από τις πιο σημαντικές κατά την εγκατάσταση του Xparity Digital Entertainment καθώς αποτελούν τον καθρέφτη του συστήματος και είναι αυτά που θα διεγείρουν τις αισθήσεις σας δημιουργώντας κινηματογραφικές εμπειρίες στο χώρο του σπιτιού σας και μεταφέροντάς σας με τρόπο μαγικό στο κέντρο της δράσης του υλικού που παρακολουθείτε. Ταυτόχρονα αποτελούν και τα κύρια μέσα επικοινωνίας, αλληλεπίδρασης κι ελέγχου του συστήματός σας.

Έχοντας σχεδιάσει το σύστημά σας προσεκτικά, μεθοδικά και πάντα με βάση τις επιθυμίες σας και τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού της Xparity προχωράμε στα συστήματα εικόνας μέσα από τα ακόλουθα βήματα:

Η επιλογή των κατάλληλων συστημάτων εικόνας αποτελεί το πρώτο βήμα και είναι μια πολύπλοκη διαδικασία η οποία επηρεάζεται από αναρίθμητους παράγοντες όπως από το χώρο σας (διαστάσεις, διαμόρφωση, αισθητική, φωτισμός κλπ), το προφίλ και τις συνήθειές σας (π.χ. βλέπετε αρκετά τηλεοπτικό σήμα ή όχι), τον προϋπολογισμό σας και άλλα. Έμπειρος μηχανικός και διακοσμητής της Xparity συζητά μαζί σας και συμπληρώνοντας ένα μελετημένο ερωτηματολόγιο σάς βοηθά να καταλήξετε στην σωστή επιλογή.
Ένα δεύτερο σημαντικότατο βήμα είναι η εγκατάσταση των συστημάτων εικόνας στο χώρο σας. Όσο απλή και αν ακούγεται, η τοποθέτηση ακόμα και μιας απλής / συμβατικής τηλεόρασης (πόσο μάλλον αν συζητάμε για τηλεοράσεις υψηλού ιντσάζ ή για προβολείς) είναι μια απαιτητική διαδικασία με πολλές παραμέτρους (αποστάσεις και γωνίες θέασης, ήπια αισθητική ενσωμάτωση στο χώρο κλπ) ώστε χωρίς να επηρεαστεί η αισθητική του χώρου να μεγιστοποιηθεί η ποιότητα της εμπειρίας θέασης. Οι τεχνικοί και οι διακοσμητές της Xparity εγγυούνται το τέλειο αποτέλεσμα και σε αυτή την περίπτωση.
Το τρίτο βήμα είναι η ρύθμιση των συστημάτων εικόνας. Είτε πρόκειται για τηλεόραση είτε για προβολέα (projector) οι σωστές ρυθμίσεις μπορούν πραγματικά να απογειώσουν την ποιότητα θέασης. Η ανάγκη για σωστή ρύθμιση ενισχύεται περαιτέρω από το γεγονός ότι οι περισσότερες συσκευές δεν είναι σωστά ρυθμισμένες όπως σας παραδίδονται (out of the box) από τον κατασκευαστή καθώς τις περισσότερες φορές δίνουν έμφαση στον εντυπωσιασμό αδιαφορώντας για τη φυσικότητα της εικόνας, την ποιότητα των χρωμάτων και τη σωστή ρύθμιση αντίθεσης και φωτεινότητας. Τεχνικοί της Xparity διαθέτουν την εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να ρυθμίσουν τα συστήματα εικόνας που θα επιλέξετε ώστε αυτά να παραδίδουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.