Συστήματα Παρακολούθησης

Translations:

Η Xparity προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις παρακολούθησης με το κλειδί στο χέρι για Ιδιώτες και Επιχειρήσεις. To έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Xparity μελετά τις ανάγκες και επιθυμίες σας, προτείνει λύσεις, επιλέγει σε συνεργασία μαζί σας τον εξοπλισμό και με γνώμονα τις απαιτήσεις σας υλοποιεί την εγκατάσταση, σάς εκπαιδεύει και παραμένει δίπλα σας για οποιαδήποτε ανάγκη υποστήριξης έχετε.

Τεχνολογίες
Για την υλοποίηση των συστημάτων παρακολούθησής, η Xparity χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες στο χώρο και τις πλέον σύγχρονες τάσεις. Τα συστήματα παρακολούθησης της Xparity σχεδιάζονται και υλοποιούνται με βάση τεχνολογίες δικτύων και υπολογιστών προσφέροντας μοναδικά χαρακτηριστικά, υψηλή ποιότητα και ασφάλεια ξεφεύγοντας ταυτόχρονα από τους περιορισμούς, την πολυπλοκότητα, τις αδυναμίες και το υψηλό κόστος των παραδοσιακών αναλογικών υλοποιήσεων.
Η αρχιτεκτονική της λύσης της Xparity παρουσιάζεται στο ακόλουθο διάγραμμα.

Ειδικά για τις οικιακές εγκαταστάσεις προσφέρεται η δυνατότητα πλήρους ενσωμάτωσης του συστήματος παρακολούθησης της Xparity στο Digital Entertainment. Έτσι, στην ίδια οθόνη που βλέπετε τις ταινίες, τις φωτογραφίες, τη μουσική και το υπόλοιπο ψηφιακό σας περιεχόμενο θα μπορείτε να πάρετε εικόνα και να χειριστείτε το σύστημα παρακολούθησής σας!
Τέλος, τόσο για τις οικιακές όσο και για τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις ένα σύστημα παρακολούθησης αποτελεί το τέλειο συμπλήρωμα ενός συστήματος συναγερμού της Xparity.