Ρολά / Τέντες / Στόρια

Translations:

Η Xparity με το Home Automation σας προσφέρει πλήρη και αυτοματοποιημένο έλεγχο των ρολών των τεντών και των στοριών του σπιτιού σας. Προσφέρονται κεντρικός έλεγχος, συμμετοχή σε σενάρια και αυτοματοποιημένη λειτουργία με βάση τις επικρατούσες περιβαλλοντολογικές συνθήκες. Και το κυριότερο: οι παραπάνω λύσεις προσφέρονται τόσο σε τελειωμένα σπίτια χωρίς μερεμέτια, σκαψίματα και νέες καλωδιώσεις όσο και σε σπίτια υπό κατασκευή.

Κεντρικός Έλεγχος: Θέλετε από το κρεβάτι σας μαζί με το φωτισμό να μπορείτε να ελέγχεται και τα ρολά, τις τέντες και τα στόρια; Κανένα πρόβλημα! Με το πάτημα ενός διακόπτη μπορείτε να επιτύχετε το ταυτόχρονο άνοιγμα και κλείσιμο όλων των ρολών και των τεντών του σπιτιού. Θέλετε φεύγοντας από το σπίτι σας να μπορείτε με το πάτημα ενός και μόνο διακόπτη να κλείνουν όλα τα ρολά του σπιτιού; Με το Xparity Home Automation κάθε σενάριο κεντρικού ελέγχου είναι πραγματοποιήσιμο!

Αυτοματοποιημένη λειτουργία: Θέλετε οι τέντες σας να κατεβαίνουν αυτόματα όταν έχει ήλιο και να ανεβαίνουν όταν έχει συννεφιά ή όταν σουρουπώσει; Θέλετε να μπορείτε να προστατέψετε τις τέντες του σπιτιού σας όταν έχει δυνατό αέρα; Το Xparity Home Automation μπορεί να ρυθμίζει αυτόματα τη λειτουργία των τεντών, των ρολών και των στοριών σας ανάλογα με τις επικρατούσες περιβαλλοντολογικές συνθήκες προσφέροντάς σας ευκολία και άνεση.

Σενάρια: Οι τέντες, τα ρολά και τα στόρια του σπιτιού σας μπορούν πλέον να συμμετέχουν σε σενάρια αυτοματισμών συμβάλλοντας μαζί με τους αυτοματισμούς φωτισμού στη δημιουργία της ιδανικής ατμόσφαιρας σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας ανάλογα με την περίσταση. Θέλετε π.χ. να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία στο βιντεοπροβολέα σας; Με το άνοιγμα του projector από το καναπέ σας με το τηλεκοντρόλ μπορούν αυτόματα να ρυθμιστούν να κλείνουν τα ρολά του δωματίου επιτυγχάνοντας με το πάτημα ενός κουμπιού την απαραίτητη συσκότιση.

Τέλος προσφέρεται πλήρης έλεγχος τόσο τοπικά όσο και απομακρυσμένα από το γραφείο ή το κινητό σας τηλέφωνο. Επιπλέον πλήρης ενσωμάτωση με το Digital Entertainment για πλήρη έλεγχο από την οθόνη της τηλεόρασής σας.