Εταιρεία

Translations:

Η Xparity Digital Living αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες τάσεις που επιτάσσουν την είσοδο της πληροφορικής και της τεχνολογίας υπολογιστών στα σπίτια και στην καθημερινή διασκέδαση και ζωή δημιούργησε μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών τα οποία σκοπό έχουν να σας εισάγουν στον κόσμο του Digital Living. Αυτή τη στιγμή η Xparity δραστηριοποιείται σε τρεις τομείς:

Πρώτος τομέας της Xparity είναι το Digital Entertainment το οποίο αποτελεί το κέντρο της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας στο σπίτι. Η Xparity χρησιμοποιώντας τη δύναμη των υπολογιστών και φέρνοντας τον κόσμο της πληροφορικής στο σπίτι δημιουργώντας την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης δίνοντας πρόσβαση με το πάτημα ενός κουμπιού σε αγαπημένες ταινίες, μουσική, φωτογραφίες, προσωπικά video, ραδιόφωνο, internet radio, ενημέρωση, απεριόριστο online περιεχόμενο κλπ όλα από την οθόνη της τηλεόρασής σας ελεγχόμενα από το τηλεκοντρόλ σας. Ταυτόχρονα, παντρεύοντας την πληροφορική με τα home electronics δημιουργεί κορυφαία συστήματα ήχου και εικόνας. Είτε ο στόχος είναι η δημιουργία ενός κορυφαίου συστήματος στο σαλόνι ή σε κάποιο αποκλειστικό δωμάτιο (playroom) με εκπληκτικής ποιότητας κι ευκρινείας εικόνα, απαράμιλλο ήχο και αστείρευτο περιεχόμενο προς αναπαραγωγή είτε ένα σύστημα multiroom το οποίο θα μπορεί να προσφέρει τα παραπάνω σε κάθε δωμάτιο, το Xparity Digital Entertainment είναι η απάντηση.

Δεύτερος τομέας δραστηριοποίησης της Xparity είναι το Home Automation. Η Xparity με το Home Automation δημιουργεί και προσφέρει το «έξυπνο σπίτι». Με το Home Automation η Xparity προσφέρει έλεγχο φωτισμού, θερμοκρασίας, ρολών / τεντών, εξωτερικών χώρων κλπ τόσο τοπικά (μέσα από το σπίτι) όσο και απομακρυσμένα (μέσω τηλεφώνου ή internet). Το Xparity Home Automation επίσης ενσωματώνεται με τα Xparity Digital Entertainment και Xparity Security προσφέροντας επιπλέον οικιακή διασκέδαση και ασφάλεια. Το Xparity Home Automation μπορεί να εγκατασταθεί σε καινούρια ή σε τελειωμένα σπίτια χρησιμοποιώντας μια ευρύτατη σειρά ενσύρματων και ασύρματων προϊόντων. Είτε ο στόχος είναι η δημιουργία ενός πλήρους αυτοματοποιημένου σπιτιού είτε απλά η εγκατάσταση επιλεγμένων αυτοματισμών με περιορισμένες παρεμβάσεις η Xparity με το Home Automation έχει απεριόριστες λύσεις να προσφέρει.

Τέλος, ένα πολύ δυναμικό τμήμα της Xparity με συνεχή ανάπτυξη το οποίο προσφέρει λύσεις τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις είναι το Security. Στις μέρες μας η προσωπική ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών στοιχείων του καθενός έχει γίνει επιτακτική ανάγκη. Η Xparity το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντας το Xparity Security σκοπός του οποίου είναι να προστατέψει εσάς, τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την περιουσία σας. Συστήματα συναγερμού, συστήματα παρακολούθησης, δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου κι ενημέρωσης (τηλέφωνο, internet) και πλήρης ενσωμάτωση με το Xparity Digital Entertainment και το Xparity Home Automation είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει η Xparity.

Η Xparity Digital Living συμμετέχει στη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)». Περισσότερες πληροφορίες εδώ

XPARITY ΕΠΕ
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ: 126750601000.
ΑΦΜ: 997776359, Δ.Ο.Υ: Παλλήνης Αττικής
Διεύθυνση Έδρας: Αριστομένους 3, Γέρακας, Αττικής
Τηλέφωνο: +302130179000, email: info@xparity.gr